isak
28-03-2023

FLS er i vekst og har ansatt ingeniøren Isak Leivsson

- Vi styrker ytterligere vår engineering avdeling for å sørge for at FLS skal jobbe godt med utvikling og levering av gode løsninger for både laksen, oppdrettere og rederier.

- FLS er inne i en periode med svært høy aktivitet og mange viktige prosjekter og innovasjoner for havbruksnæringen på gang. Vi styrker ytterligere vår engineering avdeling for å sørge for at FLS skal jobbe godt med utvikling og levering av gode løsninger for både laksen, oppdrettere og rederier.

Isak Leivsson (29) kommer inn som nyutdannet ingeniør, med bakgrunn som Norges fremste utforsyklist på verdenscupnivå og fabrikant av egne sykkelrammer.

- Jeg ser frem til å jobbe i FLS som er et selskap som er fremoverlent og nyskapende, med en rekke nye innovative prosjekter og produkter på gang. Målet er å bidra i det ambisiøse miljøet med spisset og målsatt metodikk sammen med praktisk realiseringsevne for å effektivt bidra i dette kreative innovasjonsmiljøet.

Han har ingeniørutdannelse innen Material Science and Engineering ved University of Tennessee i Knoxville, USA.

- Med Isak har vi fått en løsningsorienter person med kompetanse innen produktutvikling og material-faget. Hans erfaring vil være viktig for avdelingens evne til å gjennomføre pågående prosjekt og utvikle nye konsepter, sier Daglig Leder Lars Georg Backer.

Isak Leivsson startet 20.mars, og vil arbeide ved selskapets nye hovedkontor i Kristiansund.

Andre artikler
Oversikt%20til%20blaa%20bakgrunn%20v01%20(1)
09. jun 2021
Mer innsikt er nøkkelen til bedre fiskehelse og lavere dødelighet
Mer innsikt er nøkkelen til bedre fiskehelse og lavere dødelighet
foto%20kyst%202
09. jun 2021
Vil ha oppdretterne bort fra medikamentell behandling
Vil ha oppdretterne bort fra medikamentell behandling
1695385976871
09. jun 2021
Laksen trenger en nullvisjon
Laksen trenger en nullvisjon