matt-hardy-6ArTTluciuA-unsplash%20(2)
15-03-2023

Vi takker Intership AS for tilliten!

Vi takker Intership AS for tilliten, og for valg av vårt avlusningssystem fra Flatsetsund Engineering AS. FLS Caligus R500 kan vise til svært gode resultater både når det gjelder fiskevelferd, avlusningsresultat og kapasitet, og blir betraktet som en «gamechanger» blant brukere.

Brønnbåtrederiet Intership fra Hareid døpte lørdag 11. mars en av markedets mest moderne brønnbåter; «Inter Atlantic». Brønnbåten er den første av Intership sine to nybygg fra Zamakona Yards Bilbao. «Inter Atlantic» er designet av NSK Ship Design og har en lastekapasitet på 2,200 m3 .

«Inter Atlantic» gikk direkte fra dåpen på Hareid til Myklebust verft for installasjon av det nye avlusersystemet FLS Caligus R500. Kombinasjonen av ferskvannsbehandling og lavtrykksbehandling er en effektiv og skånsom metode for fjerning av lakselus og gjelleutfordringer i samme operasjon.
– Det betyr mye for oss å få vist frem våre båter og hva vi driver med, for folk lokalt. Da er det ekstra hyggelig å at det er så mange besøkende. I tillegg er det en stor glede å få invitert mange av de som har gjort det mulig å bygge en høyteknologisk brønnbåt, som «Inter Atlantic», til Sunnmøre og Hareid. Vår region er verdensledende innenfor vårt segment og det er viktig at vi skaper bevissthet rundt dette, både for å vise hvilke muligheter som ligger innenfor brønnbåtnæringen og innenfor havbruksnæringen generelt, sier Ole Peter Brandal, daglig leder i Intership.

(utdrag fra pressemelding)

Andre artikler
foto%20kyst%202
09. jun 2021
Vil ha oppdretterne bort fra medikamentell behandling
Vil ha oppdretterne bort fra medikamentell behandling
1695385976871
09. jun 2021
Laksen trenger en nullvisjon
Laksen trenger en nullvisjon
isak
09. jun 2021
FLS er i vekst og har ansatt ingeniøren Isak Leivsson
FLS er i vekst og har ansatt ingeniøren Isak Leivsson